Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/marija.egelja

ЛУКСУЗ НА ВРАЧАРУ: Ово је дом водитељке Марије Егеље

Извор: Нпортал

02.10.2022.

16:04

ОНА је почетком лета са својим супругом кренула са уређивањем њиховог стана у срцу Београда

Позната водитељка недавно је на свом Инстаграм профилу поделила са својим пратиоцима делић изгледа породичног дома на Врачару.

Она је почетком лета са својим супругом кренула са уређивањем њиховог стана у срцу Београда.

Позната по свом осмеху и харизми, она је трудница која не мирује и не стаје, па је тако заједно са својим супругом Алексаднром Дабићем, склапала креветац, столицу, приказивајући део њиховог новог дома.

Након чега је открила да у кухињи преовлађују светло сиве и крем боје, откривајући шанк од дрвених детаља, као и две сиве барске столице.

У стану преовлађују чисте линије, отворене боје и дашак елеганције и луксуза. Позната као неко ко увек води рачуна о свом изгледу, тај додир луксуза је пренела и на уређивање дома, којем се весели, пажљиво бирајући сваки детаљ.

BloombergAdria.com

Желећи да све буде спремено и на свом месту, како би дочекали свог наследника који ускоро треба да стигне.

Срећа и љубав не могу да се сакрију, па је тако лепа водитељка својевремено за магазин "Глориа" изјавила:

- Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, довољно је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена. Знамо се довољно дуго да смо се савршено упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем не.

BloombergAdria.com

После свадбе која је уприличена далеко од очију јавности, Марија и њен супруг Александар су отпутовали на медени месец у осунчану шпанску лепотицу Палма де Мајорку, где су уживали у шетњама крај мора, крстарењу и локалним морским специјалитетитима.

Током лета Марија је све време била активна, шетајући и уживајући у природним лепотама Златибора, одакле је њен супруг.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".