Извор:Фото: В. Данилов

ЛЕЖИ МУ У КРИЛУ: Драгана Мићаловић показала новог дечка

Извор: Нпортал

04.10.2022.

10:14

ДЕЧКО Драгане Мићаловић већ дуже време непопуњена је позиција

Дечко Драгане Мићаловић још увек је титула коју треба освојити након што је прошло већ дуже време откако се последњи пут усудила да у јавности има своју јачу половину.

BloombergAdria.com

О љубавном животу познате глумице неретко се спекулише а она углавном тихује када је за њега питају. Ипак, њени потези на друштвеним мрежама каткад могу да наговесте развој догађаја и на том плану, па је Драгана недавно учинила нешто заиста ретко. Наиме, она је објавила фотографије које сведоче тренуцима у којима је с једним мушкарцем.

Није познато да ли је у питању дечко Драгане Мићаловић али чињеница да је већ неколико пута окачила њихове заједничке фотографије говори довољно. Међутим, када мало детаљније загребете по површини јасно је и како гласи његово име и самим тим које би природе могла да буде њихова веза. Дечко на фотографијама је Милош Мајсторовић и запослен је као тренер у истом фитнес центру који посећује позната глумица.

BloombergAdria.com

Како ствари стоје, дечко Драгане Мићаловић сигурно је њен лични тренер и добар пријатељ, а да ли је заузео и ту прву титулу остаје да се види. На фотографијама су заједно током једног од тренинга а глумица је Милоша ухватила за руку. У сваком случају, глумица се чини срећном и задовољном и нимало се не либи да дели те тренутке са читавим светом, па нека свако мисли шта жели.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".