Извор:Фото: АТА имагес

ЗОВЕМ ГА ЧИКА ИВИЦЕ: Милица Јокић о вези са Дачићевим сином

Извор: Нпортал

04.10.2022.

13:05

ПЕВАЧИЦУ Милицу Јокић већ неко време медији не називају “Дачићевом снајком“ што њој ни мало не смета

Милица не крије да се радује да заиста буде снајка, што потврђује када јавно говори о сјајном односу који негује са лидером СПС Ивицом Дачићем.

- Прихватили су ме као своје треће дете због чега сам пресрећна. Прво сам упознала Лукину маму и кликнуле смо на прву јер смо јако сличне, имамо исте ставове и мишљења, а после сам упознала и тату. Дивна су породица, нормални су, деца су васпитана, буквално свака им част. Андреа Лукина сестра је такође предивно дете, и дете за пример - рекла је Милица.

О званичној титули снајке још увек не би говорила и мада се баш њен будући свекар оженио јако млад, наследник Дачић изгледа нема исте планове.

- Још увек смо млади, не знам. Тренутно је само веза и све иде како треба али видећемо - додала је певачица.

За разлику од познатог тате и познате девојке, Лука Дачић није љубитељ медијске пажње, и углавном избегава јавно да говори што му лепша половина не замера.

- Слика се увек кад треба, испоштује све, али не жели да даје изјаве и то је океј. Углавном када су неки догађаји воли да ме довезе и а ми прави друштво чисто и то је то, а некад и оде кад ме одбаци - рекла је Јокићева.

BloombergAdria.com

 

Милица је у емисији "Гранд магазин" открила и то како ословљава Ивицу Дачића и да ли је он као искусан говорник некада саветује како да наступа у јавности.

- Па чика Ивице (смех), а он мене Мици или Чице - рекла је певачица и додала:

- Не саветује јер види да сам океј, само ми је рекао да останем нормална и да не дозволим да ме слава понесе. И он је пуно направио у свом животу и стварно је нормалан човек.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".