Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/draganbjelogrlic_

БЈЕЛИН СИН У УЛОЗИ ВОЈНИКА: Свима запао за око ЈЕДАН детаљ

Извор: Нпортал

08.10.2022.

20:30

АЛЕКСЕЈ Бјелогрлић изненадио је фанове својим новим издањем.

Изглед младог глумца Алексеја Бјелогрлића на фотографији коју је недавно објавио на свом Инстаграм профилу изненадила је све.

Наиме, он је на слици обучен у војничку униформу, са цигаретом, у шуми, што подсећа на војнике које су се борили на фронтовима за време великих ратова и буна, бранећи своју земљу. На фотографијама се могу видети и друге колеге глумци, јер Алексеј вероватно снима нови пројекат који за причу има одређену историјску подлогу у виду неког боја или битке. Иако млад, Алексеја је публика имала прилике да гледа у неколико домаћих телевизијских остварења, која су имала велику гледаност и одзив код публике, као што су: "Сенке над Балканом 2" у којој је тумачио лик Станислава.

BloombergAdria.com

 

Поред поменуте улоге, Алексеј је играо малог Тиркета у филму "Монтевидео, Бог те видео", док је епизодне улоге имао у серијама "Жигосани у рекету" и "Јужни ветар". Публику очекује нови пројекат у којем ће младог глумца који полако, али сигурно гради своју каријеру гледати у новој улози. Алексеј је дипломирао на Факултету драмских уметности у класи професора Драгана Петровића Пелета, а осим што је имао прилике да глуми у домаћим серијама, добио је прилику да заигра у представи Југословенског драмског позоришта "Широка земља" Артура Шницлера.

Млади глумац се први пут на малим екранима, појавио као дечак, сада већ давне 2010. године у филму Драгана Бјелогрлића "Монтевидео" у којем је у првом делу играо дечака Тиркета, док је у другом делу тумачио лик десетогодишњег фудбалера. Пре него што је уписао факултет, имао је прилику да заигра на даскама које живот значе, када је стао на сцену Народног позоришта у комаду "Добро памтим све", којег је режирао Драган Бјелогрлић поводом 70 година фудбалског клуба Партизан. У поменутом комаду је играо раме уз раме са великанима српског глумишта као што су: Предраг Ејдус, Ненад Јездић и Нада Шаргин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".