Извор:Фото: Профимедиа, Твитер принтскрин/@bianconerobgd

БРУСЕ ТИ ЛИ СИ? Славни глумац у београдском ГСП-у - неверица

Извор: Нпортал

09.10.2022.

12:39

ФОТОГРАФИЈА се убрзо проширила друштвеним мрежама

На аутобуској линији између београдских насеља неко је фотографисао мушкарца који неодољиво подсећа на славног глумца Бруса Вилиса.

Фотографија се убрзо проширила друштвеним мрежама те је постала вирална, а бројни корисници су се нашалили на рачун Вилисовог двојника.

BloombergAdria.com

“Овај личи на оног из Умри мушки”, “Брус Вилис тражи где ће купити млеко у Србији”, “Брус Вилис проп'о”, “Повукао се из глуме па се воза нашим гсп-ом и ужива”, “Снима Умри мушки 7”, “Потпуно исти”, шалили су се у коментарима.

Недавно се писало да је Вилис продао права на своје лице компанији за креирање дигиталних двојника под називом Дипкејк – што им је омогућило да створе “дигиталног близанца” за глумца, који се пензионисао у марту након што му је дијагностикована афазија.

Међутим, ББЦ је пренио да је Вилисов портпарол негирао да он има било какво партнерство или уговор с компанијом. Дипкејк је то потврдио за ББЦ.

- Формулација о правима је погрешна… Брус није могао никоме продати никаква права, она су прије свега његова - навели су инострани медији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".