Извор:Фото: Танјуг/ Филип Краинчанић

"ПОШТЕ СРБИЈЕ" ПОТВРДИЛЕ: Веселиновић злоупотребио функцију

Извор: Танјуг

10.10.2022.

16:12

ПОШТА Србије саопштиле су данас да је народни посланик Жељко Веселиновић злоупотребио функцију посланика и како наводе, на насилан начин покушао да уђе на заказани састанак председника Надзорног одбора „Поште Србије” Борише Шаренца са представницима Синдиката Слога.

Из Поште наводе да је Веселиновићу, пошто је тема састанка била унапређење положаја радника и планова Поште Србије, улазак онемогућен, након чега је, како кажу, насилно ушао у шалтер салу Главне поште и са представницима Синдиката Слога сео на под и развио транспарент.

Са њима је ушла и група новинара, а након, како се наводи, позирања за фотографисање, напустили су просторије Поште.

Из Поште истичу да је очигледно да је појављивање посланика Жељка Веселиновића, који је у посланичкој групи Уједињени, политички мотивисано и инструирано и да овакви поступци не доприносе угледу Поште Србије већ га нарушавају, због чега пословодство Поште најоштрије осуђује овај поступак.

BloombergAdria.com

-Као одговорно руководство које редовно одржава састанке са свим синдикатима који представљају и репрезентативно и нерепрезентативно чланство, сматрамо да овакви непримерени поступци малог синдиката са свега неколико десетина чланова, нарушавају и штете угледу и свему што су радници Поште Србије створили у претходних годину и по дана- наводи се у саопштењу.

Додаје се и уверење да мања група у овом синдикату неће успети да спута и омете велику већину која жели да Пошта Србије постане моћна и јака компанија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".