Извор:Фото:ТикТок/Принтскрин/thebaldbuildersofficial

БРУТАЛНА ОСВЕТА: Багером улетео у фирму

Извор: Нпортал

11.10.2022.

10:02

ОГОРЧЕНОМ раднику се све смучило, али је на крају завршио у затвору.

ТикТоком управо кружи снимак бесомучног дивљања једног радника којем је пало на памет да због неисплаћене накнаде разори врата и лоби тек отвореног хотела у Ливерпулу.

Видео је од петка скупио чак шест милиона прегледа, па и упркос томе што се тај инцидент заправо одвио у јануару 2019. године.

Џон Манли (36), радник коме је дозлогрдило да чека свој поштено зарађени новац, због тог чина и данас седи у затвору, а прича каже да му је послодавац остао дужан 600 фунти (око 80.000 динара).

Уморан од свега, а живео је као социјални случај, Манли је одлучио да помоћу багера искали бес, па је починио штету од преко 400 хиљада фунти.

На његову жалост, судија Дејвид Обри му је без пуно милости одредио затворску казну у трајању од пет година и четири месеца, а посебно му је замерио што је угрозио сигурност оних који су се налазили у предворју зграде.

Манли је практично је живео го и бос, његов адвокат је рекао да дословно није имао за струју и храну, а очито га је силно узнемирило то што је због беспарице морао да откаже дружење са своје двоје деце током божићних празника.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".