Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/jameslastovic/Јутјуб/Insatiable Fans

НЕСТАО ГЛУМАЦ ЛАСТОВИЋ: Полиција се укључила у истрагу

Извор: Нпортал

11.10.2022.

22:14

МАЈКА глумца Џејмса Ластовића објавила је на Фејсбуку да је њен син нестао и да му се изгубио сваки траг.

Према објави Ластовићеве мајке на друштвеним мрежама, глумац и његова цимерка Невин Диздари последњи пут су виђени на Хавајима, у недељу деветог октобра, након боравка у одмаралишту "Ханалеи Баy Ресорт".

BloombergAdria.com

Пар је требало да се врати у Калифорнију у понедељак, али нити су се појавили на аеродрому нити су вратили изнајмљени аутомобил. Све њихове ствари остављене су у одмаралишту, а њих је последњи пут видела жена која их је угостила на Хавајима Кери Флендерс, у недељу око осам сати ујутру, пише "Дејли мејл".

Фландрес се чула са њима око 13.30 сати и након тога им се изгубио сваки траг.

Ластовић и девојка са којом је кренуо на пут на Хаваје тражили су информације о плажи Схипwрецкс, а нарочито их је занимало место за роњење са литице. Зна се и да су се распитивали код особља о одмаралишту о државном парку Коки, наводно са планом да крену на „дуго пешачење“.

Полиција се укључила и истрагу и преузела је ствари које је пар оставио у одмаралишту. Дат је и број телефона за све оне који имају информације о Невин и Ластовићу.

Џејмс Ластовић (27) најпознатији је по улози у "Ен-би-сијевој" серији "Дани нашег живота", а имао је запажену ролу и у Нетфликсовом остварењу "Незасити".

Према његовој биографији са сајта етхницелебс.цом, његов деда по мајци Џозеф Ластовић био је пореклом из Југославије, највероватније из Хрватске.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".