Извор:Фото: Профимедиа

НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Том Круз претерао са филерима

Извор: Нпортал

13.10.2021.

16:06

МАДА је овог лета, када се појавио на Вимблдону, изгледао беспрекорно, као и увек, огромна промена на лицу Тома Круза постала је главна тема светских медија.

Када се Том Круз појавио са сином Конором на утакмици бејзбола, нико није могао ни да претпостави да ће његове фотографије обићи свет и друштвене мреже и постати виралне.

Вероватно би све било као и обично да Том данас не изгледа потпуно непрепознатљиво, и то у односу на период од пре само два или три месеца.

Круз изгледа сасвим другачије, натечено и подбуло, чиме је одмах покренуо шушкања да се заиграо када је у питању естетска хирургија. Други мисле да се нагло угојио, а трећи су мишљења да је у питању само алергијска реакција!

О чему се ради? Естетски хирурзи пробали су да дају одговор на то питање.

Естетски хирург Најла Раја мисли да је су разлог ињекције и филери.

― Чини се да је Том претерао с ињекцијама против бора и филерима, што је негативно утицало на његов изглед. Без пажљивог разматрања, резултат захвата може бити искривљен и неприродан изглед лица ― тврди она.

Хирург Рос Пери сматра да је ово комбинација пречестих третмана и вишка килограма.

― Том изгледа знато другачије, али сматрам да је то због вишка килограма и превише филера. Његови образи изгледају затегнуто, али надуто. Као да су му очи много мање него што јесу, изгледа као веверица. Такође, види се да је у чело убризгавао ботокс јер му је тен гладак, а с обзиром на његове године, рекао бих да бисмо код њега иначе очекивали више знакова старења у облику линија и бора ― каже доктор.

Иначе, Тома смо, колико летос, видели на Вимблдону, у друштву Хејли Атвел, глумице с којом је недавно раскинуо вишемесечну везу, али изгледао је потпуно другачије него данас..

BloombergAdria.com

Том није једини о чијем изгледу се пише и прича. Пре неколико месеци је, такође због непрепознатљивог изгледа, главна тема медија била Деми Мур.

(Глоси)