Извор:Фото: З. Глигоријевић

ПИЈАН ПРЕТУКАО ЖЕНУ: Ухапшен насилник у Смедереву

Извор: Нпортал

13.10.2022.

18:51

ПО НАЛОГУ Основног јавног тужилаштва у Смедереву, дана 12.10.2022. године задржан је М. Ј. (23) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилнично понашање за које је запрећена казна затвора од шест месеци до пет година, јер је у јутарњим часовима испред Зелене пијаце у Смедереву.

Он је у стању тешке алкохолисаности, ишао средином коловоза и викао, па пришао возилу које је било заустављено на семафору и прво насилно извукао оштећену Т. Г. (50) из возила, а потом јој и задао ударац шаком у пределу главе, од којих је иста задобила телесне повреде.

После овог, осумњичени је реметио јавни ред и мир и ометао нормално одвијање саобраћаја у улици Носилаца албанске споменице, лежећи на коловозу, у ком стању и положају је и затечен на месту догађаја од стране полицијске патроле.

Заменик јавног тужиоца управо је саслушао осумњиченог и судији за претходни поступак одмах поднео предлог за одређивање притвора према осумњиченом због постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, будући да постоји сумња у његову урачунљивост.

У даљем току поступка, ради потпуног разјашњења свих релевантних чињеница, биће испитани очевици и сведоци овог догађаја, а такође биће утврђена врста и тежина повреда које је задобила оштећена.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".