Извор:Фото: Алекса Станковић

ЗАБРИНУО ФАНОВЕ: Здравље Николе Роквћа угрожено?

Извор: Нпортал

14.10.2022.

09:51

ЗДРАВЉЕ Николе Роквића је тема која је тренутно актуелна

Породица Роквић је у новембру прошле године изгубила највољенијег оца и супруга Маринка Роквића. Маринко је животну битку изгубио након дуге и тешке болести. После тога, породица је остала неутешна, а синови Никола и Марко су се потрудили да се у најболнијем периоду посвете најмлађима, деци Деспоту, Леони и Симеону. Синови мајци Славици нису дозволили да утоне у тугу иако је она често имала моменте слабости и меланхолије због супруговог одласка. Ведрији дани за породицу Роквић дошли су када су Марко и Никола сазнали да ће поново постати очеви. 

Међутим, ових дана је у јавност изашла вест да је здрвље Маринковог сина Николе нарушено.   

BloombergAdria.com

 

Никола је поделио на свом "Инстаграм" профилу објаву која је изазвала забринутост многих, те су се запитали да ли је здравље Николе Роквића озбиљније угрожено.

Ради се о фотографији на којој певач на лицу носи маску за дисање, међутим он је убрзо објаснио да је у питању редовни третман у хипербаричној комори који му помаже да се осећа боље.

Здравље Николе Роквића је савршено, а породица с нестрпљењем очекује долазак новог члана који ће несумњиво унети нову радост у дом Роквића.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".