Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Novo jutro

ОВО ЈЕ ЖЕНА ИВАНА ЗАБЛАЋАНСКОГ: Скоро су ступили у брак

Извор: Нпортал

15.10.2022.

19:34

КРИЛИ су везу од јавности

Наследника глумца Миленка Заблаћанског, Ивана који је кренуо очевим стопама, могли смо да видимо у бројним телевизијским пројектима, серијама и филмовима. Он је показао да поседује огроман таленат, а своју истинску љубав и срећу пронашао је поред колегинице, глумице Јелене Пузић. 
Ивана и Јелену имали смо прилику да гледамо у једној популарној домаћој серији, а оно што ретко ко зна јесте да су они у вези били годинама.  Они су  своју љубав јавно открили  док су играли у серији "Црвени месец", иако су тада већ годинама били у вези.

Свадби је присуствовао велики број њихових колега, међу којима су се нашли Ивана Дудић, Љубинка Кларић, Кристина Савић, Исидора Симијоновић, Матеа Милосављевић, Славен Дошло, Стеван Пиале, Милорад Дамјановић и бројни. 

Иванова супруга открила је да воле да раде заједно и да саветују једно друго када је у питању посао: 

- Више смо се сусретали током пауза него у кадру. Углавном смо пробали текст за наше сцене. Ма најбоље глумим пред Јеленом - рекао је Иван након што је завршено снимање "Црвеног месеца" за домаће медије.

- "Црвени месец" је убедљиво најдужи пројекат на коме сам радила. Срећна сам што ми је Иван и момак и колега јер сјајно функционишемо и приватно и пословно. Стално причамо о глуми, можда и превише- додала је тад. 

Подсећења ради, Ивана Заблаћанског до сада смо имали прилике да  видимо у серијама "Самац у браку", "Убице мог оца", "Пет", филму "Бранио сам Младу Босну", "Бићемо прваци света", "Коло среће".

Јелена је дипломирала глуму у Београду, играла је у филмовима "Поред мене" (2015), "Интезивни ударац у главу (2012) и "Влажност" (2016).

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Иван Заблаћански #ВИП #супруга Иван Заблћански #Јелена Пузић #Миленко Заблаћански