Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ХТЕО ЈЕ ДА УБИЈЕ И МЕНЕ: Олга на лековима прича о оцу

Извор: Нпортал

13.10.2021.

22:03

АКТУЕЛНА Задругарка Олга Маргитић суочила се прошле недеље са лошим вестима када је у оквиру ријалитија сазнала да јој је отац П.М. извршио самоубиство. Ријалити је одмах по примању вести напустила, а сахрана њеног оца била је јуче. Сада је одлучила да се обрати медијима и стави тачку на све наводе.

- Како могу да будем добро сам, пијем лекове за смирење. Паднем ја тако психички. Тешко ми је све ово пало. Када ме је продукција прошле недеље извела из “Задруге”, претпоставила сам да је нешто везано за тату. Од кад је мајка умрла, стално је говорио да не може без ње и да хоће да иде да живи код ње. Вриштала сам када су ми саопштили да је отац умро. Са њима сам живела и проводила време. Пазили су ме, мазили су ме. Све на шта сам помислила, имала сам, они су ми обезбедили. Мој отац је још у јуну написао опроштајно писмо, јер је већ тада решио да одузме себи живот. Када сам ја то приметила и убеђивала да се не убије, кренуо је да прети мени пиштољем. Хтео је мене да убије тај дан. Њему су тај дан полицајци одузели пиштољ. Био је нервно растројен. Покушавала сам стално да причам са њим, али помоћи није било. Нажалост сада више није са нама - прича Олга потресена и додаје:

- Он није био против тога да уђем у ријалити. Мој отац није рекао: "Нисам ја за то", јер да је то изговорио, ја никада не бих ушла. Ја никада нисам била проблематична, увек сам завршавала студије у року. Заболело ме је кад сам чула да се отац убио због мог лошег понашања. Моћи ћу да се вратим у ријалити, биће ми лакше у колективу и већ од сутра сам у “Задрузи”. Тражићу психолога и биће ми теже да спавам, али морам да се изборим са самом собом - поручује Олга, док њена сестра Катарина детаљније описује шта се догађало са њиховим оцем.

BloombergAdria.com

Олга тврди да се отац није убио због снимка који је испливао у јавност. Наиме, на том видео запису се види како је Олга приснија са задругаром Дином Диздаревићем. А на овај начин је објаснила ситуацију.

BloombergAdria.com

 

- Дино ме је молио да уђе преко мене у ријалити и ја сам га и препоручила. Плакао је сваки дан да уђе унутра. Покушавао је и преко Јањуша да уђе у "Задругу", међутим он га је искулирао. На том спорном снимку ми смо плесали, ја сам се све време смејала и знам да га нисам љубила у полни орган. Његов друг је то све снимао и Дино је знао о чему се ради. У међувремену када се догађао улазак у ријалити, њега нико није звао за карантин. Позвао ме је и жалио се како сам ја та која је стопирала његов улазак у ријалити. Претио ми је преко телефона и изговорио да ће направити причу која ће ми уништити живот. Вероватно је мог оца заболео тај интимни снимак са Дином, али се због тога убио није. Дину су одсекли прст на нози, јер је имао дугове које није платио. Али полако, причаћу о свему у ријалитију - истиче она.

(Курир)