Извор:Фото: Предраг Митић

УДАР ЈАВНОСТИ: Леа Киш из 1989. и данас - две различите жене

Извор: Нпортал

18.10.2022.

12:14

НАКОН што је на Инстаграму објавила најновију фотографију, водитељка Леа Киш је на удару јавности, али и колега

Водитељка Леа Киш велику пажњу привлачи својим изгледом. Затегнуто лице, напућене усне, пуније јагодице и дуга плава коса, сада су њен заштитни знак. Леа са великим поносом на Инстаграму објављује слике на којима позира са ћерком, док људи коментаришу како изгледају као близнакиње.

BloombergAdria.com

Нови изглед водитељке недавно је коментарисао и њен колега Горан Чомора који је на Фејсбуку испрозивао колегиницу овим речима:

"Шта је са овим женама? Не може риба у 50 плус. Може само дама, томе треба тежити, а не да изгледаш млађе од ћерке. Леа, џаба докторат", написао је Горан.

Леа Киш је новинарством почела да се бави од 18. године, а прошле године смо на Инстаграму видели једну њену фотографију са насловне стране часописа Практична жена. На тој фотографији Леа је имала 22 године, смеђу косу и лице које нимало не подсећа на ово које данас има.

Подсетимо се, Леа Киш Јокић је водитељка и доктор наука, рођена 29. марта 1968. године у Бечу. У Панчеву је завршила средњу туристичку школу, а затим је у Београду уписала Академију лепих уметности, смер менаџмент у новинарству. Магистрирала је комуникологију и има докторат из области културе и медија на Факултету Драмских Уметности.

Потиче из старојеврејске имућне породице у којој су прадеда, деда и отац били адвокати. Пре адвокатуре, отац се бавио фудбалом па су се често селили. Много времена је провела на Кипру, у Тунису, Либији, Кувајту и Ираку који су напустили дан пре бомбардовања. Каријеру је започела са 15 година на Радио Панчеву. Са 18 година је радила на телевизији Београд као најављивачица, пише Биографија.орг

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".