Извор:Фото: АТА имагес

РАСТАНАК НЕИЗБЕЖАН: Николија сама прославља рођендан

Извор: Нпортал

19.10.2022.

07:37

РАСТАЛИ се на неколико дана

На свој 33. рођендан певачица Николија Јовановић биће сама без свог сапутника Реље Поповића ако узмјемо у обзир да је разлог тога пословни пут у Њујорк. Реља је остао у Београду са ћеркама Реом и Ханом. Верује се да је растанак овом пару тешко пао, али ће се врло брзо вратити на заједнички пут.  

Ова даљина неће дуго трајати, само неколико дана ће Николија провести у Великој јабуци где проводи време са пријатељима и сарадницима међу којима је стилиста Стефан Орлић.

Очигледо је да је певачица заузета послом и да нема времена да обилази град који је центар света. Међутим успела је да обиђе Музеј модерне уметности.

Певачица је својим фановима поручила да их током њеног сутрашњег рођендана чека и мало изненађење, те да ће тада објавити делић њене нове песме "Пилот", баладе која јој се посебно увукла под кожу. Можда је у Њујорк отишла баш како би снимила спот или промотивне фотографије за нову песму, а резултати њеног рада "преко баре" биће познати ускоро. За то време, растанак Николије и Реље не треба да брине оне који цене овај пар као један од најскладнијих на домаћој сцени јер они ускоро настављају баш тамо где су стали.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".