Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ХАОС У БЕЛОЈ КУЋИ: Сандра Решић бесна, грца у сузама

Извор: Нпортал

14.10.2021.

14:28

АТМОСФЕРА у "Задрузи" свакодневно се захуктава. Сандра Решић је ван себе због страха да јој се не понови прича из прошле сезоне.

Далила Драгојевић пришла је уплаканој задругарки како би је утешила. Сандра је открила шта је разлог њеног стања. Сва у сузама, успела је да испровоцира Далилу упоредивши њу и Цара са Таром и Ша, a онда се обрушила на Станију.

- Понавља ми се прича из прошле сезоне! Ја ћу изаћи са два нервна слома одавде. И ово за Марка... Бар да ми се толико свидео! - плакала је Сандра.

BloombergAdria.com

 

- Сандра, ја уопште не сумњам у твоје намере и пријатељство. Да ли је могуће да си ти таква због једног питања? Мене су људи упозорили на тебе, рекли су ми да ћеш ми забити нож у леђа. То је твоје - рекла јој је Далила.

- Могу само да замислим ко ти је то рекао. Такво мишљење имају и Јањуш, Цар... Можда ти је и Карић рекао. Али ја не могу да прођем поред Дејана, који кука, да ћутим. А ти пусти те људе да ми се тако... Мораш да ме схватиш, ја сам сличну ситуацију имала прошле године - наставила је Решићева.

BloombergAdria.com

 

- Ја се не могу поредити са тим људима, није ни слична ситуација - увредила се Далила.

- И Станија ми говори да нисам фер играч, ако је она фер, и ја сам! - наставила је да бесни Сандра.

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".