Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ОПЕРАЦИЈА ЈЕДИНИ СПАС: Алекс пуштена, силикон нагњечио дојку

Извор: Нпортал

20.10.2022.

14:05

РИЈАЛИТИ учесница Александра Николић, примљена је у болницу пре неколико дана због вађења силикона из груди.

Силикони које је пре неколико година уградила Александра Николић, дотрајали су и направили су озбиљан здравствени проблем поментој ријалити звезди.

Проблем се једино могао решити операцијом.  

Током јутарњих часова, Николићева је напустила болницу, у пратњи великог броја чланова обезбеђења, а према информацијама, имала је јаке болове, једва је ходала и била је утучена. 

Поред Задругарке је у болници константно била репортерка Пинк телевизије, из разлога да се не би преносиле информације у спољни свет и да она не би сазнала исто. Александру је обезбеђење сместило у кола и упутили су се у Шимановце, у апартмане телевизије "Пинк" у којима бораве учесници који су радили неку интервенцију.

Лекари су јој препоручили строго мировање, и даље је у боловима, а и када се врати у ријалити мораће строго да води рачуна о томе да је нико не повреди у пределу груди, будући да је ту још увек рана од операције. 

Николићевој се померио силикон у грудима који је стављен пре неколико година и дотрајао је, а приликом померања је нагњечио њену дојку, што је изазивало несносне болове.

Осим тога, Александри су силикони били близу пуцања, па је оваква  операција била неизбежна. 

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".