Извор:Фото: Профимедиа

ДРОГА, АЛКОХОЛ, ПРЕВАРЕ: Животне борбе мексичких глумица

Извор: Нпортал

20.10.2022.

15:04

МЕКСИЧКЕ серије су биле јако популарне у Србији, па тако не постоји особа која није одгледала бар једну теленовелу.

Тих година су мексичке теленовеле биле једна од главних забава, а породице су врло често проводиле време чекајући нову епизоду неке од популарних серија.

Емитовале су се годинама и увек изазивале велику пажњу, а неке од познатијих код нас су Руби, Есмералда, Злобница и многе друге. Главне глумице су углавном биле лепотице које су некима биле и идоли, а неке од њих су у стварном животу сасвим другачије и бориле су се са разним стварима у животу.

Мајте Перони је увек добијала улоге смерен и повучене девојке која проналази љубав свог живота, али је истовремено бројне препреке спречавају да живи срећно. Међутим, у стварности, глумица се удала за бившег мужа своје најбоље пријатељице, а претпоставља се да је он најпре варао своју супругу са Мајте.

BloombergAdria.com

 

Барбара Мори је све опчинила као фатална Руби. Иако је глумила негативну жену, многи су је волели, а мало ко зна да јој је у јеку популарности 2007. дијагностикован карцином са којим се успешно изборила. Она је, иначе, већ са 19 година родила сина, а врло рано је постала и бака.

BloombergAdria.com

 

Габријела Спанић је одрасла у Венецуели, али има југословенске корене, па је то још један од разлога зашто ју је домаћа публика волела. Она је глумила у серији Злобница, а познато је да има рођену сестру са којом не прича. Габријела је мајци и брату купила вилу у Мексику из које их је после избацила пошто је сазнала да контактирају са сестром.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".