Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/anamihajlovski1982

ОБНОВИЛИ ЉУБАВ: Ко је садашњи супруг Ане Михајловски?

Извор: Нпортал

21.10.2022.

08:32

САДАШЊИ муж Ане Михајловски, Мирко, ступио је са њом у брак 2011. године, а заједно су прошли прави емотивни ролеркостер

Водитељка Ана Михајловски јуче је, напунивши 40 година, закорачила поносно у пету деценију, многи и даље коментаришу да некадашње прво лице Великог брата изгледа као девојка, а приватан живот и даље чува далеко од очију јавности.

Наиме, Ана из брака са Гораном Стаменковићем има ћерку Иву, док из другог са Мирком Грубином има мезимицу Зоју и сина Петра, а садашњи супруг је права мистерија.

Садашњи муж Ане Михајловски, Мирко, ступио је са њом у брак 2011. године, а заједно су прошли прави емотивни ролеркостер. Наиме, 2016. године су одлучили да се разведу, како се писало у домаћој штампи, да би се прошле године помирили. Будући да имају двоје деце- сина Петра и ћерку Зоју, чини се да је донесена права одлука када су решили да својој љубави пруже још једну шансу.

BloombergAdria.com

Млади бизнисмен, својим изгледом оставља без даха припаднице лепшег пола, али је Ана неповратно заробила његово срце. Они се ретко појављују у јавности заједно, будући да брже до своје приватности, али су засигурно складан пар, за који не постоји непремостива препрека.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".