Извор:Фото: З. Ј. Мачак/Н. Скендерија/АТА имагес/Инстаграм принтскрин/sandraafrika

МАРЈАНОВИЋ ПИШЕ НОВЕ ПЕСМЕ: Да ли би их певачи певали

Извор: Нпортал

21.10.2022.

09:17

ЗОРАН Марјановић, који је осуђен за убиство супруге, певачице Јелене Марјановић, у затвору увелико пише песме које би могле да постану нови хитови неких од певача са којима је раније сарађивао, пише Курир.

Међу њима су Јасна Миленковић Јами, Беки Бекић, Иван Кукољ Куки, Рада Манојловић, Сандра Африка, Бранка Соврлић, Катарина Живковић, Милан Динчић Динча и многи други.

- Зоран не губи време у затвору. Ради на музици, пише песме, аранжмане и, како ствари стоје, постоји могућност да их понуди певачима с којима је већ сарађивао. Не знам детаље, али адвокати који га посећују ће моћи да му помогну у томе - прича извор.

Што се тиче ове теме, естрадне звезде подељеног су мишљења.

BloombergAdria.com

 

- Затекли сте ме. Ситуација је деликатна. Нас двоје јесмо сарађивали, али индиректно. Преко покојног Саше Милошевића смо направили сарадњу, која је била изузетна, а с обзиром на то да је Јелена била присутна, то се претворило у дружење. Због њене судбине мало ми је незгодно о томе да причам и тренутно да размишљам на ту тему - била је неодлучна Јами.

Зато је њена колегиница Бранка била изричита: - Мени је урадио један аранжман за песму коју сам ја направила. Тада сам упознала и Јелену. Људима који погреше треба пружити шансу, ако се догоди да погреше и да та грешка може да се исправи. Међутим, ово је стравична ситуација и зато с њим пословно не бих могла да сарађујем - поручује Соврлићева.

BloombergAdria.com

 

Исто мишљење дели и Куки: - Све то што се десило је страшно да би било лицемерно да нас двојица наставимо сарадњу као да се ништа није десило. Имам своје мишљење о тој породици које бих задржао за себе. Зоран ми је направио песму за фестивал "Кошташ ме", на којој ми је управо покојна Јелена певала демо-снимак. Све ме то веже за неке тренутке - каже певач.

Бекић такође тврди да више себе не види у сарадњи са Зораном: - Наша сарадња је била случајна. Зоран је аранжман правио за једну песму, а ја сам аутор. Нисам ја у том филму - кратко је рекао Беки.

BloombergAdria.com

 

Динча је поручио да нема коментар, док је Каћа Живковић одбила позив, а Рада се није јављала на телефон.

Сандра Африка и Индира Арадиновић Инди, пак, желе да сарађују са Зораном. - Наравно да бих сарађивала са Зораном уколико ми понуди хит, ипак је он човек који ми је урадио прву песму, по којој сам добила и надимак. Сви су невини док се не докаже супротно или не донесе коначна одлука. Ја у то не бих улазила, мене само посао занима - каже Сандра, а Инди се слаже с њом.

- Узећу песму ако је хит. Ипак, Зоран ми је урадио мегахит "Бато, бре". Нисам у фазону да не бих - поручила је Инди.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".