Извор:Фото: Профимедиа

ЊИХ ЧЕКА ПАКАО У НОВЕМБРУ: Беспарица и разочарање у партнера

Извор: Нпортал

21.10.2022.

10:31

ПОГЛЕДАЈТЕ у наставку којим хороскопским знацима ће новембар бити лош месец

Астро прилике које нас чекају у новембру доносе интезивну енергију, хаос и нестабилност. Та поплава емоција највише ће се одразити на Овна, Рака и Јарца, којима ће 30 дана новембра изгледати као вечност.

BloombergAdria.com

Ован

Месец ће за припаднике овог знака почети повољно, али средина новембра донеће им велике проблеме. Финансијски проблеми уортачиће се са здравственим и љубавним. На радном месту од средине месеца чека их прави хаос, а колеге ће једва дочекати да их оцрне код шефа, који већ дуже време пажљиво вреба њихову грешку. За Овнове ово ће да буде један од лошијих периода у години, а многи астролози предвиђају да ће новембар донети и љубавне расколе, како у везама, тако и у браковима, пише луфтика.рс.

Рак

Новембар ће бити изузетно напоран месец за Ракове, па ће припадници овог знака наилазити на бројне препреке чак и у рутинским активностима. Финансијски губици ће бити драматични, а ни на љубавном пољу неће бити много боља ситуација. препирке и несугласице пратиће их свакодневно.

BloombergAdria.com

Што се тиче породичних односа, ту је ситуација мало боља, али пошто се предвиђају већи финанасијски губици од средине месеца, свађе у породици ће бити врло изгледне. Неким Раковима прети опасност да упадну у велика дуговања, али већ почетком наредног месеца огрејаће их сунце.

Јарац

Рођени у знаку Јарца ће се суочити с великим проблемима на пољу финансија. Њихови напори да повецћају приходе такође ће бити узалудни, а на послу ће остваривати лошије резултате него у октобру, иако ће давати све од себе.

Планирана путовања у последњем тренутку ће им измаћи из руку и велики део новембра Јарчеви ће провести тужни и забринути, без обзира на несебичну подршку коју ће добијати од партнера

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".