Извор:Фото: Милена Анђела/Јутјуб принтскрин

Е, ДОМАЋИЦЕ! Изнајмио стан у БГ, шокирало га шта је затекао

Извор: Нпортал

23.10.2022.

07:25

ДА изнајмљивање стана у Београду може да буде проблематично на више начина, потврђује прича једног Београђанина. Осим недостатка понуде добрих станова и високих цена, чак и када нађете одговарајући стан, на одговарајућем месту, изазови и непријатности могу тек почети.

То се десило Б.Р. (43) из Београда, који је овако пренео своје искуство:

"Једна потпуно класична прича, изнајмите стан, уђете у њега, мислећи да ћете мало да пречистите, наравно, иза бивших станара. Али шта ако вам за улазак у стан треба цела екипа чистача? Нама се управо то десило.

Да ствар буде још гора, у стану је живела - девојка! Можда сам робујем предрасудама, али сам стварно мислио да женска рука у стану значи да барем на плочицама неће бити 7цм масноће. Да иза веш машине која је близу кади, неће бити песак који је направила прашина у комбинацији са водом која је долазила током туширања. Мислио сам да неће бити "нечег зеленог" на плочицама! Али, авај!

BloombergAdria.com

 

Ни агенција за чишћење дуго није видела такво стање. Нови напад панике добили смо када смо уклонили чаршаф са душека и видели флеке по њему. Па затим флеке по скупоценој гарнитури у дневној соби. Питали смо се: како неко то уопште направи? На душеку су били и модро-црвене флеке, и одмах смо схватили од чега.

А тако је мила и фина изгледала, сређена, та бивша станарка. Па ви сад размислите о томе, какви нам се људи представљају да јесу - док им не уђеш у кућу.

Е моја домаћице..." - закључио је он.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".