Извор:Фото: Танјуг/АП

СРБИН ИЗБО ЖЕНУ: Полицајцима певао морбидну песму

Извор: Нпортал

23.10.2022.

14:35

ДРЖАВНО тужилаштво у Франкфурту подигло је оптужницу против Србина (41) због сумње да је, у марту ове године ножем седам пута убо своју супругу Српкињу Тању П. (40), након злочина полицији певао песму "Филмрисс"

Тужиоци су подигли оптужницу за убиство због сумње да је Србин ножем иседам пута избо бившу жену на аутопуту код Франкфурта, пише "Стерн".

- Злочин се догодио у марту ове године на аутопуту између франкфуртских округа Екенхајм и Преунгешајм. Он је како се сумња прогонио бившу супругу и раније, тачније од октобра прошле године када му је рекла да жели да се разведе од њега - пише локални медији. 

Како наводе на дан злочина, он ју је прво пратио својим аутомобилом и, према оптужници, три пута је кочио пре него што се њено возило зауставило.

BloombergAdria.com

 

Према једној верзији Тања П. је зауставила возило он је пришао и кроз прозор аутомобила седам пута је ножем убо у груди. 

Према другој врзији приче он је намерно изазвао саобраћајну несрећу, односно ударио у Тањин аутомобил, а потом је отворио врата и задао јој смртоносне ударце ножем.

Неко од пролазника помислио је да је реч о саобраћајној несрећи те је звао Хитну помоћ  која је убрзо стигла и затекла жену у локви крви.

BloombergAdria.com

 

Тања је превезена у болницу где је због губитка велике количине крви преминула.  

Србин је убрзо ухапшен али је како наводе тамошњи медији полицајцима певао песму "Филмрисс" у буквалном преваду "филмска суза" или "прекид филма" 

- Уместо да да објашњење зашто је то урадио он је полицајцима певао песму. Каније у оптужници је наведено да је могући мотив бруталог убиства то што је "патио психички и физички" због раскида са женом - наводи тамошњи медији. 

BloombergAdria.com

 

Иначе, у песми „Филмрисс“ говори се о крви на плесном подијуму, халуцинацијама, кокаину, алкохолу, отрову... Такође, група пева о женској глави која се користи као фудбалска лопта. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".