Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ЕМОТИВНИ БРОДОЛОМ: Мока о Звездановом односу са ћерком

Извор: Нпортал

23.10.2022.

21:16

ЗВЕЗДАН Славнић признао је да се каје што у неким тренуцима својој ћерки није посветио довољно пажње

Звездан Славнић је током емисије у Белој кући проговорио о својој породичној ситуацији, па завршио у сузама због кајања које осећа.

Задругар је признао да се каје што у неким тренуцима својој ћерки није посветио довољно пажње, а Звезданов отац, легендарни кошаркаш Мока Славнић, отворено је причао о Звездановом односу са ћерком.

BloombergAdria.com

- Прво, зна се да очеви више воле ћерке него синове. Живот га је бацао тако да није могао да буде са њом онолико колико жели. Такве су биле околности и претходна прича Кулићеве - Миљане и Ивана, му је дала шлагворт да се сети неке своје ситуације. Велика је разлика кад неко ништа не уради за своје дете, у било којој години и неко кад је желео више, а није урадио колико је требао. Лично знам колики је емотивац. Не треба он да објашњава укућанима, него да спољни свет схвата. Он је до сад имао заиста екстремно емотивне изјаве, искрене и игром случаја је побрао много симпатија од јавности, а не желећи да то уради или да је нешто слагао. Славнићи не лажу. Пре сам гледао "Фарму" да видим да ли постоје границе покварености и глупости међу учесницима и то ме је интригирало. Замишљао сам како бих се понашао и дошао сам до закључка да ја не бих издржао - рекао је Мока за "Пинк.рс" и додао:

- Звездан је другачији и драго ми је. Заиста сам у једном тренутку мислио да ће добро једном да победи кварноћу. Не мора да дође далеко, али је показао ко је и какав. Да ли доброта може да победи зло? Ниједан који се фино понашао није прошао. Помислио сам можда ће да прође боље него отац који се не жали на играчку каријеру. Има ту још добре деце, 99 одсто могу да будем отац, а 75 одсто и деда. Гледам и волим да гледам колорит разних карактера и жао ми је како мисле да пречицом и тренутним шармом, очијукањем ће да дођу далеко. Жао ми је њих, осетљив сам на ћерке, можда јер нисам имао ћерку.

BloombergAdria.com

- Драго ми је да Звездан не пада. Мислим да су ово Хаваји у односу на оно где је био. Рекао је своју исповест и свима је рекао: "Не радите то". Ја њему замерам, треба да да коментар кад неко ради лоше, а не да се позива на то да је урадио горе. Па шта? Реци ако не ваља. Никад још нисам чуо да 100 одсто задругара каже све најлепше о њему. Драго ми је у соби што је Зорица дошла да га смири, Мића, Матора. Ја знам да то Звездану пуно значи, јер ми смо страшни емотивци. Он је ојачао у једном гладијаторском окружењу и ово му је смешно.

Звезданов отац проговорио је и о детаљима синовљевог сукоба са Урошем Ћертићем.

- Урош Ћертић ће добити позив кад се будемо видели јер ако тако волиш Звездана, ако су тако добри пријатељи, тачније његовог оца, шта је требала та провокација? Да кажеш шта је урадио? Звездан му је одговорио на прави начин: "Ја да браним тебе? Треба њих да браним од тебе". Зато је мени драго што немам потребу да браним Звездана јер је он све рекао. Он је хтео да му каже: "Немој да те покида ћале". Он је мене уздизао, да смо се много пута видели, што баш и није тако, али у односу на то не смеш ништа да кажеш Звездану, ако волиш толико његовог оца. Не смеш тако да се понашаш, јер онда си увредио Моку Славнића. Звездан никад неће направити с**ње. Ја сам помислио да ће добро да подели над лошим и да он заиста може да уђе у суперфинале, али не јер је мој син, него јер је драстично другачији од других. Тата је одрастао на постулатима правде. Ја сам борац за правду и тако сам познат.

BloombergAdria.com

Звездан је причао колико се мајка његове ћерке и његова тренутка девојка лепо слажу, а ево да ли је о истина:

- Код мене то баш не пије воду, али дивно. Заједно су били на летовању, зимовању. Има коректан однос са бившом, то не иде у прилог очевима због лошег ситуације, дете испашта. Ја кад сам се развео нисам имао везе са његовом мајком, али сам се бринуо и чак је шест месеци живео код мене, кад сам га уписао у гимназију. Сви су се смејали што сам га уписао у Пету гимназију, јер тамо су од 35 људи 30 вуковоци. Мислио сам можда се заљуби у неки девојчицу, па ће заједно да уче. Ја сам се бринуо о Звездану, нисам могао физички да будем са њим. Нисам дозоволио да мој разлаз са његовом мајком утиче на његово даље васпитање. Ту сам направио животу грешку што га нисам узео, не да се обрачунам, али да узмем и да живи са мном, а да ће она да има своју привилегију. Знао да сам да она то неће моћи да испрати, знао сам да мој син неће бити научник, знао сам да је обдарен за спорт, а да неће смети да ту енергију истроши. Он никако није заборавио ћерку, по било ком питању. За Ану ми је јако драго, показала се да је џек и да не дели своју децу од Звезданове ћерке. То је једина фина романса - завршио је славни кошаркаш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs"