Извор:Фото:Профимедиа

ХОРОР У ЛУНА ПАРКУ: Ролекостер испао из шина

Извор: Нпортал

24.10.2022.

13:06

ОЧЕВИДАЦ који је желео да остане анониман каже да је у тим тренуцима ишчекивао да се заврши вожња, на коју није успео да се укрца јер су сва седишта била попуњена.

У луна парку Оквуд који се налази у Велсу догодила се незапамћена несрећа - ролеркостер пун људи је склизнуо са шина, при чему је срећом теже повређена само једна особа.

До несреће је дошло када се ролеркостер практично забио у крошње дрвета које се налази изнад њега. Тада су седишта исклизнула из шина и људи су панично покушавали да се задрже у њему и не падну на земљу.

Очевидац који је желео да остане анониман каже да је у тим тренуцима ишчекивао да се заврши вожња, на коју није успео да се укрца јер су сва седишта била попуњена, пише Мирор.

Девојка која је пала на земљу је хитно превезена у болницу и тренутно је у тешком стању.

Поред ње на тло је пао и старији човек, који се према речима сведока након пада није померао нити давао икакве знакове живота. На срећу, хитна помоћ је успела да га реанимира и он се након десетак минута освестио.

Ролеркостер у овом парку постоји већ 30 година и један је од најпознатијих у овом региону. Може да се креће брзином од 35 километара на сат и висок је осам метара.

Луна парк је одмах након инцидента до даљњег затворен за посетиоце, свима који су се возили ролеркостером и доживели трауму приликом искакања из шина је наводно враћен новац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".