Извор:Фото: АТА имагес

РАДОСТ У ДОМУ ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Има посебан повод за славље

Извор: Нпортал

25.10.2022.

09:57

МНОГИ ће се изненадити, будући да има 15 година каријере

Водитељка Јована Јеремић је неко ко привлачи велику пажњу јавности, неки је воле, неки не, али нико не може да јој оспори успех и каријеру коју је сама створила.

Због енормне гледаности добила је епитет ''краљица шера'', а она неретко говори о свом успеху и путу ка истом.

Међутим, Јована поред свега тога успева да свој приватан живот држи колико год је то могуће далеко од очију јавности, рекло би се да све што се и сазна, Јеремићева је то и желела да се сазна.

Како је активна на друштвеној мрежи Инстаграм, водитељка је својевремено одлучила и да покаже своју мајку Олгу, а оно што су сви приметили јесте сличност која постоји између њих две и која је невероватна.

BloombergAdria.com

 

– Моја мајка Олга онда кад је не нервирам и кад сам добра (само је добро лажем). Толико сличне, а толико различите. Борба вечита. Али је волим. Чак и када се не слажемо. На њу сам наследила способност, част и да сам жена бизнисмен. Миломир Марић ми је једном рекао: “Е, да ми је само да видим ко је тебе такву родио!” Ево ко.

Мама Олга је свакако заслужна што је Јована сада ту, као и да је утицала на то како ће водитељка израсти, а данас је битан дан за обе, будући да је Јованин рођендан.

BloombergAdria.com

 

Како је Јована недавно рекла, ово је њен јубиларни 32. рођендан и 15 година каријере. Водитељка је рођена 25. октобра 1990. године, а данас ће свој рођендан прославити у једном елитном ресторану.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".