Извор:Фото: Н.Скендерија

ОПЕТ У ПОБЕДЕ: Зоран Гајић нови министар спорта

Извор: Танјуг

26.10.2022.

14:49

Председник Боксерског савеза Србије (БС С) Ненад Боровчанин честитао је Зорану Гајићу на кандидатури за новог министра спорта, саопштио је данас БС С.

Мандатарка за састав нове Владе Србије Ана Брнабић предложила је у Скупштини за новог министра спорта Зорана Гајића, који је актуелни председник Одбојкашког савеза Србије. У Скупштини Србије у току је расправа о предлогу за састав нове Владе.

BloombergAdria.com


- Гајић је министар спорта по мери спортиста! Тог човека не морамо да хвалимо, јер о њему говоре вишедеценијски резултати. Златним словима остао је уписан и као тренер и као руководилац у спорту, а ништа мање значајно је и његово образовање и рад на Факултету за спорт Универзитета у Београду. Одлука председника Србије Александра Вучића обрадовала је многе савезе, а понајвише спортисте, јер је време да спорт искорачи у нове победе, за које Гајић има визију, а Вучић доказану способност да разуме и подржи. Дубоко верујем да ће нови министар спорта наставити континуитет победа наших спортиста, али и својим знањем и енергијом модернизовати систем спорта у Србији - поручио је Боровчанин.