Извор:Фото: Профимедиа

НИЈЕ БИЛО У СЦЕНАРИЈУ: Сталоне открио тајну филма "Рамбо"

Извор: Нпортал

27.10.2022.

13:41

ХОЛИВУСКИ глумац Силвестер Сталоне поделио је пре неколико година анегдоту са снимања легендарног филма “Рамбо”, који данас прославља 40 година од премијере.

Сталоне, који је био главна звезда и коаутор сценарија, признао је да његов препознатљиви костим уопште није био укључен у сценарио, већ је завршио у филму само зато што је глумцу на сету било хладно.

BloombergAdria.com

 

- Ово не зна много људи, али у северној Канади је било тек нешто изнад нуле и ја нисам био спреман за то. Задивљујуће је било што сам усред шуме пронашао зарђала колица која су тамо била више од 30 година, а испод њих се налазио тај иструнули комад платна. Узео сам нож, исекао рупу и претворио га у пончо, што ме је заиста спасло велике хладноће и ледене кише - написао је глумац и напоменуо да то није било у сценарију.

BloombergAdria.com

 

"First Blood", код нас преведен само као "Рамбо", имао је буџет од 15.000.000 долара. Ипак, упркос томе, Сталоне у дивљини је сам себи направио пончо. Осим тога, тај пончо постао је својеврсни заштитни знак акционог јунака који се, додуше, већину времена појављује голог торза.

BloombergAdria.com

 

Тај исти пончо касније је на аукцији продат за 60.000 долара.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".