Извор:Фото: Танјуг/Председништво Србије/Димитрије Голл

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ДОДИКУ Можете да рачунате на пријатељство СРБ

Извор: Нпортал

27.10.2022.

18:58

"УВЕРЕН сам да ћете истрајно и снажне воље радити на томе да Републици Српској донесете напредак"

Председник Александар Вучић упутио је честитку Милораду Додику поводом избора за председника Републике Српске уз поруку да увек може да рачуна на искрено пријатељство и подршку Србије.

“Примите искрене честитке поводом избора за председника Републике Српске и најбоље жеље за успех на одговорној дужности.

Уверен сам да ћете истрајно и снажне воље радити на томе да Републици Српској донесете напредак, а свим њеним грађанима благостање. Такође сам уверен да ћете се својим политичким искуством одговорно носити са различитим изазовима данашњице, чувајући уједно мир и стабилност у Босни и Херцеговини.

BloombergAdria.com

 

Увек можете да рачунате на искрено пријатељство Србије, као и на нашу несебичну подршку и сарадњу у неговању политичких, културних, економских и духовних веза”, наводи се у Вучићевој честитки, саопштила је прес служба председника.

Подсетимо, ЦИК БиХ објавио је данас извештај којим се потврђује да је победник избора за председника Републике Српске Милорад Додик. 

BloombergAdria.com

 

Додик је у свом стилу прокоментарисао овај извештај и истакао да су се резултати знали још 2. октобра. 

Поред тога, нови председник Републике Српске се захвалио свима који су гласали и онима који су учествовали у изборном процесу у Републици Српској без обзира за кога су гласали.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".