Извор:Фото: принтскрин Инстаграм/mdeligt_

ПОТПУНО ГОЛА: Девојка прослављеног фудбалера шокирала сликом

Извор: Нпортал

29.10.2022.

21:51

Холанђанка често обрадује своје пратиоце голишавим фотографијама, а сада је отишла корак даље, те се скинула до голе коже.

Девојка прослављеног фудбалера Матијаса Делихта Анеке Моленар објавила је на свом Инстаграм профилу фотографију на којој лежи потпуно гола на кревету, док замишљено гледа наприед,

Није открила ништа о позадини фотографије, само је на слици повезала фотографа и холанђанског подузетника чија фирма производи годишње календаре. Дакле, претпоставља се да је фотографија настала за потребе календара.

У сваком случају, једно је сигурно: ово није прва фотографија на којој се девојка Де Лигта тако слободно показала посљедњих недеља. Недавно је објавила фотографију у доњем вешу, желећи послати посебну поруку.

"Могла би изгледати као млада жена која се осећа угодно у властитој кожи. Али пишем ову поруку да вам кажем да то није тако. Није ми увијек угодно у властитој кожи. И то је у реду, ја сам човјек", написала је тада.

Моленар такође тврди да је објавила много фотографија како би добила лајкове и признање. Посљедњих недеља је, међутим, осећала "јаку аверзију" према друштвеним мрежама. Стога је немонтираном фотографијом хтјела показати да треба волети и прихватити себе.

На крају објашњава да у будућности жели чешће размишљати о томе како се боље показати као особа. И срећом да је тако, јер многи ће уживати у оваквим призорима...

Када је реч о Де Лихту, он игра прву сезону као играч Бајерна пошто је летос купљен од Јувентуса.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Матијас де Лихт #фудбалер #Матијас де Лихт девојка #Анеке Моленар