Извор:Фото: В. Данилов

ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ: Славица са ћерком на прослави рођендана

Извор: Нпортал

30.10.2022.

16:25

ДУГО ју је крила од јавности.

Певачица Славица Ћуктераш је пре шест година постала мајка предивне девојчице Викторије. Она је одлучила да је не експонира у јавности поготово не беспотребно кроз штампу и порталима. На питања како изгледа ћерка Славице Ћуктераш, Викторија личи ли на мајку или оца, голмана Владу Аврамова јавност је остала ускраћена, све донедавно када је естрадна уметница направила изузетак.

BloombergAdria.com

 

Славица је приредила рођенданско славље својој ћеркици. Она је због тог повода са поносом поделила неколико фотографија са рођендана. Судећи према фотографијама, види се да је девојчица порасла, а да је прослава организована у играоници. На рођендану присуствовали су другари из забавишта, а на торти били су постављени слављенички афинитети. 

BloombergAdria.com

 

Славица је после ових фотографија добуила похвале од пратиоца како је пожртвована мајка која ће учинити све да њеној ћерци буде пријатно. Са Викторијиним оцем, а зарад њеног здравог одрастања остала је након развода у добрим односима, те је заједничким снагама одгајају. Ћерка Славице Ћуктераш срећна је девојчица, која ужива у љубави оба родитеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".