Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/El Lemus

СРБИ СУ ЈЕ ОБОЖАВАЛИ Где је сада и како изгледа чувена Жаде?

Извор: Нпортал

03.11.2022.

13:29

БРАЗИЛСКА серија "Забрањена љубав" једна је од најпраћенијих серија стране продукције, приказаних на нашим малим екранима.

 Њена главна звезда глумица Ђована Антонели која је играла чувену Жаде, са лакоћом је освојила симпатије публике. Где је данас и како изгледа заносна бринета?

"Забрањена љубав" снимана је 2001. у Бразилу и Мароку, а сапуница чији је наслов у оригиналну "O clone", емитована је код нас током 2002. и 2003. године. Репризирана је више пута.

Радња серије у кратким цртама гласи: "Девојка Жаде остаје без родитеља и принуђена је да се врати у Мароко код рођака. Пошто је одрасла у Бразилу, одгојена у складу са западним обичајима, тешко јој пада повратак у домовину где ће бити изложена строгим начелима ислама. У центру пажње је и богата бразилска породица Ферас, браћа близанци Ђого и Лукас, њихов отац Леонид и породични пријатељ доктор Аугусто Албијери, захваљујући ком Лукас упознаје Жаде и заљубљује у њу, као и она у њега. Иако знају да је грех, (харам), волети човека друге вере, Жаде одлучује да побегне са Лукасом у Бразил. Али се дешава изненадна породична трагедија, његов брат Ђого гине услед пада хеликоптера.

Прича се наставља 20 година касније. На богату забаву Лукаса и његове жене Маизе Ферас, долази Лукасов пословни партнер Саид Рашид са женом Жаде. Бивши љубавници откривају да између њих и даље има емоција, али им је тешко да се изборе са 20 година раздвојености. Он мора да брине о ћерки која користи наркотике, њој је тешко да се одвоји од свог детета...".

Интригантна прича била је и искорак у дотадашњој ТВ продукцији у Бразилу, а серија је изазвала и низ контроверзи. Премијера је била сам неколико дана након 11. септембра 2001. када су односи између запада и муслиманског света били изузетно напети. Сапуница је и прва теленовела која приказује однос између две културе и вере, а у њој је први пут у тој врсти формата поменута тема клонирања.

Сценарио серије написала је Глорија Перез, док је за режију била задужена Тереса Лампреја.

Где је данас чувена Жаде?

"Забрањена љубав" била је веома гледана у 32 земље, а у центру свега била је Жаде односно Ђована Антонели.

Глумица данас има 46 година. Изузетно је популарна на Инстаграму где има чак 17.7 милиона пратилаца. Нове фотографије и снимци показују да изгледа фантастично, а пригодан је и коментар да је за њу "време апослутно стало".

BloombergAdria.com

 

На Инстаграму нас тако дочека она иста Жаде коју смо гледали на малим екранима. Велику пажњу придаје и свом стилу, а на Инстаграму је више него активна па оних 17.7 милиона пратилаца скоро свакодневно гледа њене објаве.

BloombergAdria.com

 

Ђована Антонели се и данас бави глумом, а поред тога она је и продуцент и телевизијска водитељка. Иза себе има чак 30 година телевизијског иксуства јер се са 15 година појавила у дечјем шоуу "Clube da Criança".

Глумачки деби имала је 1994. у сапуници "Tropicaliente", и након тога само су се низала њена глумачка остварења.

BloombergAdria.com

 

Њена засада последња телевизијска улога је она у серији "Quanto Mais Vida, Melhor!" која је премијено приказана прошле године. Ђована је одиграла и доста филмских рола, али је најактивнија била тумачећи ликове теленовела.

Број награда које је освојила је импонзантан, више десетина признања завршило је у њеним рукама што ју је такође учинило правом звездом у родном Бразилу, а и шире.

Волела Лукаса и иза камера


Глумица је од ране младости под светлом рефлектора, нон стоп је под пратњом медија па су познати и бројни детаљи из њеног љубавног живота. Тако се наводи да се 2000. удала за бизнисмена Рикарда Медину, од ког се развела две године касније

Ђована је љубав доживела и са глумцем Мурилом Бенисијом (51) који је играо Лукаса и његовог брата близанца. Емоције из серије пренеле су се и у реалност, а романса је трајала од 2002. до 2005. Растали су се неколико месеци након рођена њиховог сина Пјетра, њеног првог, а његовог другог детета.


Пре коначног раскида, Ђована и Мурило растали су се и 2004. након чега се она забављала са бизнисменом Алешандреом Асиолијем.

Љубавни живот глумице прати једно незахвално правило, скоро све њене везе трајале су кратко. У такве односе убраја се и веридба са америчким бизнисменом Робертом Локасијом, са којим се верила 2004. у Италији. Разишли су се четири месеца касније.

Са Артуром Фернандесом, који је јавности познат као успешан пословни човек, била је две године, од 2007. до 2009. Неколико година провела је са редитељем Леонардом Ногеиром са којим је 2010. добила близанце. пре 10 година почела је романсу са глумцем Алешандреом Неруом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".