Извор:Фото: Н. Параушић/Алекса Станковић

ПРОНАЂЕН НАПАДАЧ: Познато ко је насрнуо на Анђелију Арбутину

Извор: Нпортал

03.11.2022.

21:21

БИВША кошаркашица се огласила за "Новости" и открила је како се осећа.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је вечерас да је полиција пронашла возача Н.Ј. (46) који је јутрос учествовао у инциденту у Булевару Милутина Миланковића.

Према писању медија, јутрос је након вербалног сукоба нападнута позната кошаркашица и супруга спортског новинара Слободана Шаренца Анђелија Арбутина Шаренац након вербалног сукоба у саобраћају са другим возачем.

Подсетимо, напад на познату кошаркашицу догодио се јутрос када је на њен аутомобил, марке "форд", у којем је била са четрнаестогодишњом ћерком, у Новом Београду, налетео Ненад Ј., возач "волвоа". 

Након незгоде, и кошаркашица и Ненад Ј. изашли су из својих аутомобила, а онда је он почео да је вређа, псује и на крају ју је више пута гурнуо.

Арбутина је пала и сломила зглоб леве руке. У возилу је све време била њена ћерка (14) која је изашла из возила да помогне својој мами.

Бивша кошаркашица се огласила за "Новости" и открила је како се осећа. 

- Добро сам. И рука ми је сад добро. Хвала Богу и дете је добро. Не бих више ништа изјављивала о ономе што се догодило, нити било шта коментарисала - изјавила је за "Новости".

BloombergAdria.com

 

Тужилаштво у саопштењу прецизира да ће поводом тог догађаја, а након прикупљања свих доказа и утврђивања релевантних цињеница, бити поднета кривична пријава тужилаштву против осумњиченог због кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".