Извор:ФОТО: С.Б.

ФИЛМСКА ПОТЕРА: Без возачке возио па бежао преко атара

Извор: Нпортал

05.11.2022.

19:01

САОБРАЋАЈНА полиција поднеће кривичну пријаву против двадесетосмогодишњег мушкарца због ометања службеног лица у вршењу службене дужности и прекршајне пријаве по Закону о личној карти и Закону о безбедности саобраћаја на путевима, као и против двојице због насилничке вожње.

Саобраћајна полиција је пресретачем данас у 13.40 часова у месту Башаид, на путу од Кикинде ка Зрењанину, покушала да заустави двадесетосмогодишњег возача "голфа" који се оглушио на звучне и светлосне сигнализације пресретача, наставио даље, а потом се зауставио у атару једног села, изашао из возила и покушао да побегне, након чега га је полиција сустигла.

На возилу којим је управљао нису биле прописно постављене регистарске ознаке, код себе није имао личну карту, а утврђено је да не поседује возачку дозволу ни за једну категорију.

Он је доведен у службене просторије полиције, а након тога у Прекршајни суд у Кикинди.

BloombergAdria.com

 

Полиција је данас, такође на путу између Кикинде и Зрењанина, зауставила педесетједногодишњег возача који је управљао аутомобилом "ауди" брзином од 195,4 километра на сат где је дозвољена брзина 80. Такође, алкотестом је утврђено да је управљао возилом под дејством алкохола у крви.

На истом путу, у Кикинди, заустављен је и тридесетчетворогодишњи возач који је управљао возиом "алфа" брзином до 191,2 километра на сат где је дозвољена брзина 80.

Против двојице возача биће поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".