Извор:Фото: Петар Милошевић

ЛУКСУЗ И ЛОКАЦИЈА ОД 320.000€: Стан Милице Павловић (ФОТО)

Извор: Нпортал

06.11.2022.

11:11

СТАН се налази у насељу Wест 65 на Новом Београду

Певачица Милица Павловић није крила да је дуго живела као подстанар. Онда је пре неколико година решила да пазари своју некретнину од које ће направити прави дом.

BloombergAdria.com

Локација коју је тада одабрала је једна од најпожељнијих у Београду и данас. У питању је насеље Wест 65 на Новом Београду, где станове имају и друге познате и мање познате личности које траже лускуз и удобност.

Милица је за свој стан од око 90 квадрата дала 270.000 евра, а у њега уложила додатних 50.000, тако да је све скупа коштало око 320.000 евра.

Она повремено са публиком на друштвеним мрежама подели делић тог луксуза у ком живи. Причало се да је за уређење ангажовала професионалце јер је хтела да сваки детаљ буде посебан и да од свог стана направи право ремек-дело.

Посебан детаљ су врата са стаклом и преградама поред којих Милица често воли да се фотка.

Из онога што се да видети, у томе је и успела. Нежни заводљиви тонови беж и браон доминирају у њеном дому, а ту су и сива и бела, неизбежне краљице неутралности.

Посебно занимљива је жута боја пода у дневној соби, уз коју се одлично уклапају дрвени комади намештаја.

Ипак, просторија која привлачи највише пажње је кухиња.

Цела у минималистичком стилу, дизајнирана је у сивим неутралним тоновима. Глатке површине и нијансе које се утапају једна у другу дају осећај прозрачности.

Посебан детаљ су трпезаријске столице - беле, геомертијских линија.

Ту је и пространо кухињско острво. Фанови примећују да је занимљиво како Милица, барем судећи према фоткама са Инстаграма, на њему више воли да позира него да кува.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".