Извор:Фото: Профимедиа

ШТА НАМ ДОНОСИ ПУН МЕСЕЦ? Уз овај РИТУАЛ до остварења жеља

Извор: Нпортал

06.11.2022.

20:17

ВЕРУЈЕ се да ће ритуал у ноћи пуног Месеца донети велики новац. Идеално је време за велике манифестације.

Често ћете чути да мислима можете да привућете све што желите. Верује се да мислима можемо привући ствари на којима нам је фокус, јер им тако дајемо енергију.

BloombergAdria.com

 

Време пуног Месеца идеално је за одређене ритуале уз које можемо манифестовати наше жеље. Овог месеца, односно 8. новембра очекује нас још моћнији пун Месец - поклопиће се са помрачењем Месеца, а астролози тврде да је овај период увек обојен драматичним променама и изненађењима.

BloombergAdria.com

 

Разлог због којег ће Месец сутра имати велики утицај на људе јесте тај што је најближи Земљи, док свој најјачи утицај остварује док је у фази, односно кад је млад или пун. Пун Месец представља астролошку опозицију Сунца и Месеца односно период када Месец прима највише светлости од Сунца. Тада можете видети Месец како блиста на ноћном небу у пуном сјају.

Уколико имате проблема са здрављем или вишком килограма добро је да један дан уочи пуног Месеца постите 24 сата, тада је могуће избити и до 3 килограма, а организам се детоксикује.

* Ефекат поста је много јачи уколико се пост спроведе дан уочи младог Месеца.

Уколико сте закаснили није касно ни да то урадите након ноћи пуног Месеца, јер је његова енергија једанко јака и наредног дана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".