Извор:Фото: О. Радошевић

ДАНИЧИНА ПРВА САРАДЊА СА СИНОМ: Сада сам ја његова глумица

Извор: Нпортал

07.11.2022.

12:38

ГЛУМИЦУ Даницу Максимовић син редитељ Милош Лолић, ангажовао је за једну комплексну улогу.

Даница је објаснила како изгледа прва сарадња са сином који је успешан редитељ. Истакла је да је ова сарадња тежа и компликованија: 

-Сада је он мој редитељ, а ја сам његова глумица. Ми смо сарадници. Посебан је изазов радити са њм јер је веома захтеван, строг и прецизан, а ја хоћу да одговорим на сваки његов захтев. Радила сам са Дејаном Мијачем, Егоном Савином и са бројним словенским редитељима, ал ово је нешто сасвим друго. Ово је много теже и много компликованије. И Милош лакше викне на мене него на било ког другог колегу. Ја ништа не кажем, али дођем кући и исплачем се. После неког времена он се јави и пита ме да ли сам се смирила- искрена је глумица.

BloombergAdria.com

 

-Однос измеђун Милоша и мене је веома комплексан, али добила сам врло захтевну улогу која подразумева посебну физичку транформацију о којој још увек не бих да говорим. Биће то свакако велико изненађење за гледаоце- изјавила је Даница и додала да јој физичка активност прија:

-Мој дан је незамислив без вежбања. Између пола сата и четрдесет минута радим вежбе за руке, ноге, за све кости и зглобове. Највише пилатес и јогу, најчешће на поду и са тегићима у рукама, зависи шта ми се тог дана учини најпотребнијим- објаснила је за "Глориу".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".