Извор:Фото: В. Данилов

МАЈА НАСТУПАЛА ТОКОМ БОМБАРДОВАЊА: Живот јој био угрожен

Извор: Нпортал

07.11.2022.

14:11

ПЕВАЧИЦА Маја Николић је открила да је током бомбардовања Србије остала у својој земљи за разлику од многих колега са естраде који су отишли.

За Мају је овај бериод био један од горих које је проживела. Она је током бомбардовања време провела радећи, живот јој је био угрожен. 

- Да није било рата, мој брат и ја били бисмо најмлађи кантаутори који су популарни у шест република и две покрајне. Неко каже сада су најгора времена, али ја се сећам деведесетих када су биле стравичне инфлације. Мој тата је пуковник, а војна лица су за време бивше Југославије имала највећу плату. Увек сам радила, нисам се жалила. Радила сам и кад су падале бомбе, са метама на грудима, на мостовима...- присетила се Николићева.

Према њеним  речима, у држави остале су само праве патриоте: 

-Оно што је најинтересантније јесте да је деведесет одсто естраде побегло из земље, или се сакривало по подрумима и селима. Нико није хтео да буде патриота, сем нас који смо праве патриоте. Свих 98 дана сам певала на мостовима, ниједном нисам била у подруму. Први дан бомбардовања сам певала у дискотеци у Крагујевцу, нестала је струја, нико није веровао да је почело бомбардовање Србије. Тада сам схватила да живот није бајка -нагласила је певачица у интервјуу за Балкан Инфо.

Проговорила је и о животу и о естради у Америци:

- Себе видим на великој светској сцени са симфонијским оркестром, са четири пратећа вокала, то је био мој сан о естради. Међутим, естрада је данас све, само не то. Ту професију не желим ни једном детету, тај посао није за жене - додала је Николићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".