Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ zourana_guevara

ТО МИ ЈЕ ЈЕДНА ТУГА ЗА ЦЕО ЖВОТ: Зорана о болним тренуцима

Извор: Нпортал

07.11.2022.

21:46

ПЕВАЧИЦА отворила душу.

Певачица Зорана Павић присетила се свог детињства које је провела на салашу код баке и деке.

- Детињство сам провела код баке и деке на салашу. Моја мајка Олга и мој нажалост покојни отац Томислав су живели и радили у Београду и ја сам се у Београд преселила тек када сам кренула у школу, а кренула сам са шест година, нешто као раније. То моје детињство некако највише везујем за баку Љубицу Бјелогрлић и деку Милана Бјелогрлића. Ја сам била ушушкана од стране та два дивна човека на том салашу. Иначе, мој деда Милан Бјелогрлић је умро у стотој години, што не мислим да је баш нека срећа зато што је сахрано три своја сина и своју супругу са којом је цео живот био. Знали су колико волим животиње и с обзиром на то да су моји бака и дека били веома вредни људи они су одлазили и радили... коњи, краве, све што подразумева један салаш, а мени када мацу пусте у кућу Зорана је била срећна. Сигурна сам да сам се родила са једном великом љубављу када су у питању животиње, они су то препознали и тако је маца решавала ту неку врсту усамљености - истакла је певачица присећајући се лепих тренутака који је везују за најранији период живота.

BloombergAdria.com

 

Међутим и ти лепи тренуци били су проткани тугом јер је певачица веома често морала да се суочи са одласком родитеља што јој је тешко падало и на њу и дан данас оставило велики траг.

 - Е, сад оно што је важно Славице и за вашу професију то је да када су ми мама и тата долазили из Београда и остали ту викенд и онда одлазили то ми је тако једна туга за цео живот. Ти одасци, ти растанци, то ми је остало заувек јер ми је бака говорила. Касније су ми се родитељи и развели па је долазила мама, па је долазио тата... И она ми је рекла једном када је одлазила онако низ пут: "Немој да плачеш Зорана то ће мами веома тешко да падне", и онда сам ја одлазила у једну пајту, они који знају војводину, знају како то изгледа и ја сам плакала у тој пајти- рекла је певачица Зорана Павић којој су у том тренутку сузе наврле на очи и наставила:

- И ја уопште не знам ни да ли сам довољно суза ни ту поторшила зато што дан данас растанке јако тешко подносим.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".