Извор:Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

ЗВЕЗДАНОВА ЖЕНА БЕСНА: "Зна ко сам - неће се лепо провести"

Извор: Нпортал

09.11.2022.

21:05

ДАНИМА се полемише у шестој сезони Задруге о односу Александре Николић и Звездана Славнића.

Зведана су задругари повезивали и са Мајом Маринковић, али су Славнић и Маринковићева оштро демантовали да међу њима постоји било шта више до само пријатељства.

Због многих инсинуација, супруга Звездана Славнића је прокоментарисала учешће свог мужа.

BloombergAdria.com

Ана је навела да је она, стуб породице, те да са висине гледа ријалити програм, будући да је свесна себе и своје вредности.

- Звезданово учешће ми се допада по питању свих тема у поменутом шоу програму али велики акценат стављам на његово понашање и односа са женама које су унутра. Сматрам да један човек који има 46 година не би себи смео да дозволи да има такав начин ни приче ни понашања и искрено, шокирана сам. Када имаш став у односу, не може да се догоди никаква  прича а сведоци смо да се њему то већ често дешава. Ја ово мишљење немам од пре 2 дана имам га већ дуже време. Видећемо шта ће све ово донети њему а шта му узети.

- У сваком случају мало је рећи да је ово исправно понашање ожењеног човека.  Али како би рекли задругари да поентирам "Не радиш ништа, а заправо радиш све"! - рекла је Звезданова супруга.

- Ја сам стуб који одржава да се све не распадне и он то зна. Он врло добро зна ко сам ја - рекла је Ана, а на питање да добије позив са Звезданом, Славнићева супруга нам је рекла:

- Мислим да му не би било ни мало пријатно када би 5 милиона људи чуло шта ја имам да му поручим - закључила је Ана.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".