Извор:Фото: Н. Фифић/Фејсбук принтскрин/Slobodanka Metusev

МАЈКА ЗНАЛА: Ћерка жене убијене у Италији открива шок детаље

Извор: Нпортал

10.11.2022.

14:16

МОНСТРУМ је моју мајку убио, па се јавио из затвора да нас обавести! Ђубре једно! Само два дана пре злочина мајка ми је слала гласовне поруке да ће се убити, јер не може више да живи с њим!

Овим потресним речима почиње своју исповест Надица Метушев, ћерка брутално убијене Слободанке Метушев (48) коју је невенчани супруг Стеван Ш. (50) заклао у петак у прихватном центру за мигранте у Капотери у Италији.

– Убио ми је мајку, он је монструм! Након тога је мртав хладан звао своју мајку у Србију да је обавести да је у затвору и да је убио жену. Тада је његова мајка звала моју сестру и брата, а они су обавестили мене – каже неутешна ћерка убијене Слободанке и додаје:

– Прво нисмо веровали, а касније сам на вестима чула да је нека жена убијена у Италији и одмах сам знала да је то моја мајка.

Она каже да је је добила позив од Слободанке само два дана пре њене језиве смрти.

– Позвала ме је и преко гласовних порука ми је рекла: “Убићу се, ја не могу више овако да живим.” Била је уплашена и молила ме је да јој купим карту за Француску, где живим, како би побегла од мужа – каже очајна ћерка и наставља:

– Рекла сам јој да ћу све урадити да је заштитим и да јој шаљем карту у недељу, а ето, само два дана пре тога он је њу убио. Не можемо да верујемо, да је убио жену са којом је био пет година у вези.

Надица каже да је Стеван вероватно сазнао да Слободанка жели да га остави.

– Сазнао је да жели да га остави и то био окидач да је убије. Комшије са којима су живели у прихватном центру кажу да су се сваки секунд свађали око разних ствари – каже она и додаје да за насиље и малтретирање нису чули раније, већ су само сумњали јер се Слободанка никад није жалила.

Ћерка убијене жене каже да је последњи пут видела мајку 10. септембра.

– Мајка је дошла код мене 10. августа и тада сам приметила да нешто није уреду, али чак ни на моје инсистирање она није желела да ми каже у чему је проблем. Била је видно уплашена, нерасположена, а телефон није испуштала из руке, чак и када је ишла у тоалет – каже она:

– Убрзо је за њом дошао и монструм и ја сам их примила у свој стан и чували су моју децу док ја радим, а 10. септембра кад сам дошла с посла стан је био откључан, децу ми нису покупили из школе – нестали су.

Потресним гласом Надица каже да јој се мајка након тога јавила.

– Тада су отишли у тај центар у Италији, а када сам је питала зашто је побегла и зашто се није поздравлиа, она је рекла да су журили и да су, ето, тако отишли. Била сам љута, а сада сам убеђена да је он присилио и да је морала да оде, јер јој је претио – каже и додаје да чекају обдукцију како би тачно знали како је Слободанка убијена.

Надица Метушев наводи и да би она и њена породица желели да њихова мајка буде сахрањена у Србији, али да имају доста папирологије и да је проблем јер је она у Француској, остали рођаци су у Србији, док је Слободанка убијена у Италији.

Подсетимо, како су раније навели италијански медији, после жестоке свађе, Стеван Ш. је прво ударио супругу Слободанку Метушев, а онда је потегао нож, задао јој више убода по целом телу. После злочина он је побегао и сакрио се у оближњој цркви. Стевана су касније, у цркви отвореној за помен мртвима, пронашли полицајци. Седео је на степеништу, још увек држећи крваво оружје у руци и викао је: “Убио сам је!”.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".