Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

Драма у жирију Звезда Гранда због ДИПЛОМА

Извор: Нпортал

17.10.2021.

11:05

ДРАМА у "Звездама Гранда" се наставља.

Након наступа Ђорђа Жунића (27) из Ариља, који је добио само један глас од Ђорђа Давида, започета је велика полемика међу члановима жирија, која се наравно завршила свађом.

BloombergAdria.com

Босанчев коментар да кандидат пева као да има врућ кромпирић у грлу, запарао је уши Цеци која је замолила композитора да објасни значење тог израза:

- То је једна аликвота у гласу која чини непријатну боју која се не може преправити. За музички неписмене се зове ''кромпирић''.

- Ако и треба да научи нешто неће на Гуглу сигурно већ у књигама- поручила Вики Босанцу, када је стала на страну куме Цеце због чега је добила епитет дрвеног адвоката.

BloombergAdria.com

- Виолета, никако да видимо твоју диплому да проверимо шта си ти читала- била је оштра Бекута према певачици која је одговорила да ће то учинити након што она и Босанац донесу своје дипломе.

Ана је вршила притисак на Виолету да одговори које године и где је завршила Академију па је занимало како је успела да учи и да се бави певањем.

Вики је објаснила да је средњу музичку школу завршила у Нишу, а затим Академију у Приштини. И таман кад је хтела да појасни још тога, умешала се Цеца

- Шта им се ти правдаш? Нек донесу они своје дипломе. Ана јако си непријатна. Вики и треба да се хвали кад је завршила - рекла је певачица.

BloombergAdria.com

Босанац је са друге стране рекао како у његову диплому сви могу да имају увид јер стоји и код њега кући али и у згради јавног сервиса.

- Завршио сам основну, па гимназију, па Економски факултет. Али сам се увек бавио музиком и пензионисан сам као музички уредник.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".