Извор:Фото: Shutterstock/Илустрација

ПАО БЕЛИВУКОВ САРАДНИК: У стану крио 25 килограма дроге

Извор: Нпортал

13.11.2022.

19:31

У САРАДЊИ Вишег јавног тужилаштва у Београду и припадника Министарства унутрашњих послова данас је у "штек" стану, након два дана скривања, ухапшен Павле О. из Котежа због сумње да је трговао наркотицима.

Заједно са њим ухапшен је и власник тог стана. Према оперативним подацима, Павле О. је припадник навијачке групе "Принципи", коју су до хапшења пре две године, предводили осумњичени за низ тешких убиства и друга кривична дела, Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Био је изразито активан и високо позиционирани припадник "Принципа", али се након хапшења вођа, Беливука и Миљловића, примирио. За Павлом О. је пре два дана била расписана потрага након што је избегао хапшење приликом претреса куће његовог зета Петра Б. (37) у Крњачи.

Током претреса у Петровој кући заплењено је 22 килограма марихуане, 2 килограма амфетамина, 700 грама хашиша, 150 екстазија, машина за вакумирање и 2 електронске вагице за прецизно мерење.

BloombergAdria.com

 

Приликом претреса Петрове куће пре два дана, Павле је пришао кући, јер је, како се верује, дошао по робу, али је побегао.

Петар Б. је данас саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду због сумње да је извршио кривично дело "неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога".

Тужилаштво је након саслушања предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да му одреди притвор, а судија је тај предлог усвојио.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".