Извор:Фото: Профимедиа

ЉУТЕ СЕ И ЗА НАЈМАЊУ СИТНИЦУ Ово су највећи мргуди хороскопа

Извор: Нпортал

14.11.2022.

10:58

ЉУТЊА их може држати данима.

Јарац

Јарчеви су веома тврдоглави па је на њих тешко утицати. Када су лоше воље, нико их не може орасположити колико год се трудио. Песимистични су и обично се брину око сваке ситнице. Замишљају најцрње сценарије у свакој, па и безазленој ситуацији. Будући да своју негативу преносе на околину, људи их избегавају када су лоше воље, што је прилично често.

Девица

Девице све претерано анализирају и посвећују превише пажње ситницама. Ови људи су перфекционисти па полуде када се све не одвија по плану. Тада постају зловољни и напети, плачу и жале се на сваку ситницу која је пошла по злу. Када су мрзовољне, Девице постану прилично злобне па од њих тада можете да очекивати отровне коментаре и ударце испод појаса.

BloombergAdria.com

 

Рибе

Ови су људи нежни и осетљиви. Лако их је повредити, након чега почну да се дуре. Због своје претеране осетљивости лоше реагују чак и на безазлене догађаје и ситуације, али никада не могу да сакрију осећања. Када им нешто није по вољи, биће мрзовољни и то ће свима бити прилично јасно.

Шкорпија

Овај емоционални знак све схвата лично па се узнемири око сваке глупости. Будући да не знају да изразе бес на конструктиван начин, постају намргођени и мрзе цели свет. Такво их расположење држи све док их држи и љутња, што може потрајати сатима, данима, па чак и недељама. Њихов велик проблем је што имају слоновско памћење и тешко се ослобађају негативних емоција.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".