Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/micicmarijana

ОТАЦ ПОЗНАТИ ПЕВАЧ: ОВИМ послом се бави Маријанин муж

Извор: Нпортал

15.11.2022.

09:20

ЛЕПА водитељка Маријана Мићић већ десет година ужива у љубави са Милошем Марјановићем.

Маријана је из љубави са Милошем добила ћерку Ану, али су ретки они који знају детаље из њеног живота.  

Њен супру Милош Марјановић је продуцент по професији а јавност није упозната са тиме да је славни певач Срђан Марјановић његов отац.  Маријана и Милош су се упознали случајно на ходнику, а љубав између њих двоје траје око десет година. 

- Упознали смо се на ходнику. Ја сам била гладна, он је носио неку храну, па сам га приметила – рекла је Мићићева за судбоносни сусрет. 

- Сигурно је да су судбина или свемир урадили свој део посла, али смо нас двоје и те како заслужни. Да моје и његове акције нису наилазиле на праве реакције, веза сигурно не би трајала, без обзира на љубав - истакла је водитељка да ју је муж променио на боље. 

- Кад имате двадесет и неку, бурније реагујете на сваки партнеров гест. У тим годинама мање је компромиса, а више расправа, па везе брже пуцају. Код нас се све лепо поклопило. Милош је „у глави тачан“ за односе, па је успео да и мене каналише до границе да сада и ја исто реагујем. Он је знао је да у сваком тренутку реагује кад ми дођу „жуте минуте“, што је утицало на моје даље понашање. То важи за многе ситуације у којима сам раније била себична, захтевна, љубоморна, посесивна. Он је све то свео на минимум - истакла је тада глумица о својој вези и партнеру.- додала је Маријана. 

(Глоси)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".