НАПРАВИТЕ НАЈБОЉИ ПРЕБРАНАЦ: Укусно, а рецепт једноставан
16.11.2022.
11:09
ПАСУЉ је изузетно хранљиво и укусно јело, а да ствар буде још боља једноставан је за припрему без обзира на сорту.
Широм света могу се пронаћи многа регионална варива од пасуља позната као чорба од пасуља, која укључују споро кување пасуља са мешавином поврћа и меса. Обилно вариво од пасуља, у Србији познато и као чорбаст пасуљ, војнички пасуљ, пасуљ на тавче, једно је од најраспрострањенијих у ресторанима широм Србије и обично се једе у свим годишњим добима.
У наставку прочитајте рецепт за пасуљ пребранац који можете јести и када је пост, а може се служити и на посним славама.
Састојци:
- 500 г пасуља
- 3 главице црног лука
- млевена паприка
- со
- бибер
- уље
Припрема:
(Ствар укуса)
БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".