Извор:Фото: Танјуг/АП

ЗБОГ НЕМАШТИНЕ У СМРТ: Мајка (27) скочила са ћерком под воз

Извор: Нпортал

16.11.2022.

12:30

Сведоци су касније рекли да је велики пропуст то што на перону није било полиције, јер би у том случају неко сигурно одреаговао.

Леган Мелсадај Редмонд (27) је држећи за руку своју ћеркицу (3) скочила под воз на једној британској железничкој станици, јер, према наводима медија, није била у могућности да плати рачуне за стан и струју.

Истрага, која је сада и званично завршена, показала је да је мајка те 2019. године починила убиство и самоубиство због тешке немаштине, због које је била и пред судом. Дуговала је око 300 евра за струју, 600 за остале комуналије и нешто више од 1.400 евра за кирију.

Заправо она је тог дана покушала да пронађе решење. У 6.30 ујутру отишла је да још једном провери стање на рачуну, а претходно је обавила низ позива. Молила је пријатеље да јој уплате нешто новца, али изгледа да на њене вапаје нико није одговорио.

Када је, вероватно, схватила да излаза нема, тог дана је лепо обучена са ћерком шетала станицом чак сат времена пре него што се одлучила да скочи под воз.

Сведоци су касније рекли да је велики пропуст то што на перону није било полиције, јер би у том случају неко сигурно одреаговао – пошто је жена изгледала крајње изгубљено.

На крају, да опште запрепашћење жена је зграбила дете и са пешачког дела скочила директно под воз.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".