Извор:Фото: Профимедиа

СВЕЖЕ РАЗВЕДЕНА: Бред Пит у вези са 29 лета млађом лепотицом

Извор: Нпортал

16.11.2022.

13:59

ЈЕДАН од највећих заводника Холивуда ужива у новој љубави.

Како сазнаје Daily Mail, глумачка звезда виђена је у друштву бивше супруге америчког глумца Пола Веслија, а деловали су поприлично присно.

Бред и Инес де Рамон виђени су у недељу на Боновом концерту у Лос Анђелесу, а глумац ју је притом држао за рамена и привлачио ближе себи док су разговарали с пријатељима, Синди Крафорд и њеним супругом Рендеом Гербером, Шоном Пеном и Вивијем Невом.

BloombergAdria.com

 

Обучен у кежуал фармерице, сиву јакну и шешир, Бред је деловао врло опуштено, те се чини да му је Инесино друштво и те како пријало.

Инес, која је иначе дизајнерка накита, појавила се у кожнатим панталонама, кошуљи и с упечатљивом жутом торбицом, познатог бренда. Након концерта, Бред се одвезао у свом аутомобилу, а де Рамон је концерт напустила у пратњи његовог телохранитеља.

Инес и њен бивши супруг у септембру ове године објавили су да се разводе након готово три године брака. "Одлука о разводу је заједничка и догодила се пре пет месеци", рекао је раније представник славног пара за People и додао да више не живе заједно.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Бреда су раније страни медији повезивали с 27-годишњом немачком манекенком Никол Потуралски, као и с једном од најпопуларнијих манекенки, Емили Ратајковски, која је такође недавно објавила да се разводи од супруга који ју је наводно варао.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".