Извор:Фото: Инстаграм/принтскрин/serbialive_beograd

ПРЕТУКЛИ ДЕВОЈКУ ЗБОГ РЕКЛАМАЦИЈЕ: Приведено троје Кинеза

Извор: Нпортал

16.11.2022.

16:03

ВИДЕО снимак који се јутрос пјавио на друштвеним мрежама узнемирио је јавност у Србији. На њему се види наставак инцидента у кинеској робној кући у Лештанима, где је једна девојка доживела физички напад запослених јер је како се наводи желела само да замени купљени артикал.

Домаћа јавност узнемирена је снимком који се јутрос појавио на друштвеним мрежама и о којем бруји читава Србија.

На њему се види како је девојка која је дошла у радњу да замени оштећени миље плаћен 300 динара, и успут у тој истој радњи докупила ствари за још 3.000, добила батине.

Брутално је претучена, а незапамћени инцидент збио се, како се сазнаје с мрежа, у кинеском тржном центру у Лештанима.

Она је брутално претучена, а све је почело тако што је купљене ствари платила картицом а потом рекламирала миље, као што се и види на снимку.

Кад се први снимак појавио на мрежама, опис је гласио овако:

- Девојка је дошла да замени неко миље за сто у вредности од 300 динара и притом купила за 3.000 неке ситнице, ту код њих. Кад је дошла на касу и завршила с куповином, покушала је да замени производ на шта су они у радњи били нељубазни и опсовали је и она је бацила њима на касу то миље, кренула ка излазу и рекла им: Узећу вам једну јелкицу за ауто која је 100 динара као замену за ово миље, гласио је почетак описа запрепашћујућег видео-снимка из Београда који кружи друштвеним мрежама, а на којем се види како два мушкарца из те радње насрћу на девојку и туку је.

Тукли, вукли за косу, ломили зубе?

Опис даље гласи...

- На то је овај излетео иза касе, кренуо да је гура и даљу сцену сте видели на видеу. Притом у току оне туче, ако тако можемо да назовемо, девојци је узета кеса и разбацане све те ствари које је тада купила. Ставили су јој крагну у Ургентном, поломили јој зубе и има тешке телесне повреде.

Шта показује најновији снимак

У међувремену, на мрежама се појавио и нови сет снимака с надзорних камера на којем се види све - шта се догодило на каси и претходило нападу али и шта се догађало испред радње из које је једва успела да се ишчупа.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#насиље #Лештане #кинеска робна кућа #кинески тржни центар #Претучена девојка