Извор:Фото: А. Нићифоровић/Јутјуб принтскрин/VIPTV SRBIJA

ЦАКАНА О ИНЦИДЕНТУ НА КиМ Разбили су прозоре, уперили пушке

Извор: Нпортал

18.11.2022.

07:38

ТЕНЗИЈЕ на Косову и Метохији расту како се приближава 21. новембар, када је најављено да ће припадници такозване косовске полиције почети новчано да кажњавају све Србе који нису пререгистровали своја возила. Срби су се успротивили овим одлукама, али сведочења су да је атмосфера врло напета.

Певачица Драгица Радосављевић Цакана рођена је у Лепосавићу и увек је носила свој родни град у срцу, па је тако у свом гостовању у једној емисији открила једну од најнепријатнијих ситуација која ју је задесила на КиМ.

- У моменту када је КФОР први пут дошао у Србију, ја сам имала великих проблема. Тада су били Белгијанци из КФОР-а и били су постављени лежећи полицајци са ексерима. Наравно и да хоћете да прођете брзо не можете. Ја сам тада ишла са својим сестрићем и његовом тада девојком, а садашњом женом. Ишли смо тада за Лепосић код мајке. Ви ту пролазите лагано тих 5 километара јер не можете брже. Међутим, неки кфоровац, да ли је био пијан или надрогиран, разбио нам је кундаком бочна стакла. Одједном су се њих 16 појавили и уперили пушке у нас. Ми смо изашли збуњени и шокирани тим потезом - навела је певачица.

BloombergAdria.com

 

- На сва наша питања они нису одговарали, нити су имали потребу. Наравно, тада смо позвали моју браћу и сви су дошли из Лепосавића. Нису они ту ништа могли, али је то пренела касније Бета. То је видео један француски официр КФОР-а и након тога тај момак је склоњен са тог прелаза односно Јариња. Нисам добила никакво објашњење за то. Они су могли нас тада да побију и да кажу "ништа, био је инцидент" - рекла је певачица гостујући на телевизији "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".